Bouwbedrijf KBO

Bouwbedrijf KBO is gestart in 1992 te Helmond. Dit betekent dat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben in alle soorten bouwklussen. Doordat wij al jaren lange ervaring hebben garanderen wij het beste resultaat met de beste kwaliteit.

Breed dienstenpakket

Omdat wij al jarenlang ervaring hebben op het gebied van klussen kunt u bij ons voor verschillende bouwklussen terecht. Heeft u vragen over een bepaalde klus of wilt u dat wij langskomen voor advies en een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Duidelijke prijsafspraken

Van tevoren maken wij altijd duidelijke prijsafspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan en dit zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen uitkijken naar een tevreden resultaat.

Omgeving Helmond

Wij staan paraat in Helmond en omgeving. Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

De zekerheden van Bouwbedrijf KBO

1. Ontzorgen van idee tot realisatie

Bouwbedrijf KBO staat in voor zowel de ontwikkeling, bouw als het beheer van bouwprojecten. Bij al die activiteiten staat één ding voorop: een tevreden klant, die we graag ontzorgen.

Doordat we ons niet beperken tot één aspect, maar het hele proces van a tot z voor onze rekening kunnen nemen, zijn we in staat om op korte termijn zowel eenvoudige als complexe nieuwbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren.

2. Actief meedenken is ook ontzorgen

Bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwbouwproject moeten er heel wat knopen doorgehakt worden. Breek daar vooral uw hoofd niet over. We geven u altijd alle nodige informatie en adviseren u graag om tot de beste keuze te komen. Actief met u meedenken is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid.

3. Korte communicatielijnen en transparantie

Bij Bouwbedrijf KBO houden wij de communicatielijnen graag kort en direct. Openheid en transparantie zijn dan ook troef bij ons. U bent dus altijd perfect op de hoogte van hoe uw bouwproject vordert.

4. Duidelijke prijsafspraken

Van tevoren maken wij altijd duidelijke prijsafspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan en dit zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen uitkijken naar een tevreden resultaat.

Vrijblijvende offerte of advies?

Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via 0492-550202 of 06-50505583 of via het contactformulier.