Onze bouwdiensten

De diensten van Bouwbedrijf KBO

Bouwbedrijf KBO is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u door door middel van het contactformulier of bel naar 0492-550202.

Nieuwbouw

Als vakbekwaam aannemersbedrijf te Helmond met reeds meer dan 25 jaar ervaring, hebben wij al de nodige nieuwbouwprojecten naar tevredenheid mogen realiseren. Bent u aan het overwegen een huis of pand te nieuw te laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. We komen graag bij u langs om uw wensen en eisen in kaart te brengen.

Grote verbouwingen

Wij realiseren bijvoorbeeld gedegen activiteiten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw- en renovatiewerken, restauratiewerken, aanbouw, uitbouw en onderhoud.

Kleine verbouwingen

Wij voeren gehele renovatie– en bouwprojecten van begin tot einde uit, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor:
– badkamers
– kozijnen van hout, kunstof of aluminium
– dakkapellen
– veranda’s
– carports
– invalidenaanpassingen
– dakbedekking
– glaswerken
– stukadoorswerk
– elektrawerk
– loodgieterswerk

Met oog voor detail en kwaliteit streven wij naar het beste eindresultaat

Particulieren en bedrijven

Wij bieden diensten aan zowel particulieren, instanties als bedrijven.

Vrijblijvende offerte of advies?

Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via 0492-550202 of 06-50505583 of via het contactformulier.

Voorbeelden van bouwprojecten