Uw huis of woning verbouwen?

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw huis of woning?

Bent u aan het overwegen uw huis of woning te gaan verbouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf KBO aan het juiste adres. Bouwbedrijf KBO is namelijk ook inzetbaar als aannemer voor verbouwing van uw bestaande woning of bedrijfspand. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn.

De zekerheden van Bouwbedrijf KBO

1. Ontzorgen van idee tot realisatie

Bouwbedrijf KBO staat in voor zowel de ontwikkeling, bouw als het beheer van bouwprojecten. Bij al die activiteiten staat één ding voorop: een tevreden klant, die we graag ontzorgen.

Doordat we ons niet beperken tot één aspect, maar het hele proces van a tot z voor onze rekening kunnen nemen, zijn we in staat om op korte termijn zowel eenvoudige als complexe nieuwbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren.

2. Actief meedenken is ook ontzorgen

Bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwbouwproject moeten er heel wat knopen doorgehakt worden. Breek daar vooral uw hoofd niet over. We geven u altijd alle nodige informatie en adviseren u graag om tot de beste keuze te komen. Actief met u meedenken is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid.

3. Korte communicatielijnen en transparantie

Bij Bouwbedrijf KBO houden wij de communicatielijnen graag kort en direct. Openheid en transparantie zijn dan ook troef bij ons. U bent dus altijd perfect op de hoogte van hoe uw bouwproject vordert.

4. Duidelijke prijsafspraken

Van tevoren maken wij altijd duidelijke prijsafspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan en dit zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen uitkijken naar een tevreden resultaat.

Vrijblijvende offerte of advies voor uw verbouwing?

Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via 0492-550202 of 06-50505583 of via het contactformulier.

Voorbeelden van verbouwingsprojecten