Uw huis renoveren?

Heeft u plannen voor het renoveren van uw huis?

Bent u aan het overwegen uw huis te laten renoveren? Dan bent u bij Bouwbedrijf KBO aan het juiste adres. Bouwbedrijf KBO is namelijk ook inzetbaar als aannemer voor renovatiewerkzaamheden aan o.a. uw huis, aanbouw, dak, keuken slaapkamers en badkamer. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn. Neem vrijblijvend contact met op op.

Woningrenovatie door ervaren professionals

Voor vakkundige woningrenovatie moet u bij Bouwbedrijf KBO zijn. Of u nou uw complete woning wilt renoveren of enkel voor een deel van uw woning, zoals;
– badkamers
– kozijnen van hout, kunstof of aluminium
– dakkapellen
– veranda’s
– carports
– invalidenaanpassingen
– dakbedekking
– glaswerken
– stukadoorswerk
– elektrawerk
– loodgieterswerk
wij zorgen ervoor dat de klus zo snel en vakkundig mogelijk gedaan wordt.

Directe en persoonlijke aanpak

Een woningrenovatie is een grote klus waarbij veel dingen om de hoek komen kijken. Wij zorgen er echter voor dat dit hele traject bij u inzichtelijk wordt. Dat doen we door alle stappen uitgebreid met u te bespreken en u precies op de hoogte te houden van de vorderingen. Voorafgaand aan de renovatie, gaan we rustig met u zitten om onder het genot van een kop koffie of thee alle wensen en ideeën door te spreken. Wij stellen aan de hand van dat gesprek ook een offerte voor u op. Dit doen we zodat zowel u als Bouwbedrijf KBO niet voor verrassingen komt te staan.

Bij grote klussen maken wij gebruik van ons betrouwbare, omvangrijke netwerk. Zo stellen wij alles in het werk om de woningrenovatie voor u zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Onze diensten houden overigens niet op aan het einde van de dag: wij zijn altijd bereikbaar in het geval van vragen en zorgen er ook voor dat wij de werkplek voortdurend netjes achterlaten.

De zekerheden van Bouwbedrijf KBO

1. Ontzorgen van idee tot realisatie

Bouwbedrijf KBO staat in voor zowel de ontwikkeling, bouw als het beheer van bouwprojecten. Bij al die activiteiten staat één ding voorop: een tevreden klant, die we graag ontzorgen.

Doordat we ons niet beperken tot één aspect, maar het hele proces van a tot z voor onze rekening kunnen nemen, zijn we in staat om op korte termijn zowel eenvoudige als complexe nieuwbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren.

2. Actief meedenken is ook ontzorgen

Bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwbouwproject moeten er heel wat knopen doorgehakt worden. Breek daar vooral uw hoofd niet over. We geven u altijd alle nodige informatie en adviseren u graag om tot de beste keuze te komen. Actief met u meedenken is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid.

3. Korte communicatielijnen en transparantie

Bij Bouwbedrijf KBO houden wij de communicatielijnen graag kort en direct. Openheid en transparantie zijn dan ook troef bij ons. U bent dus altijd perfect op de hoogte van hoe uw bouwproject vordert.

4. Duidelijke prijsafspraken

Van tevoren maken wij altijd duidelijke prijsafspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan en dit zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen uitkijken naar een tevreden resultaat.

Vrijblijvende offerte of advies voor uw woningrenovatie?

Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via 0492-550202 of 06-50505583 of via het contactformulier.

Voorbeelden van renovatieprojecten